Αν χρησιμοποιείτε το Bitrix24 για να εκδώσετε τιμολόγια και θέλετε να τα διαβιβάσετε στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ εύκολα και γρήγορα, η RENVIS έχει τη λύση με την εφαρμογή της ”AADE Invoice”.

Σχετικά με την εφαρμογή

H εφαρμογή “AADE Invoice” παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας Bitrix24 να διαβιβάσουν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ τα τιμολόγια που εκδίδονται μέσω του λογαριασμού τους στο Bitrix24. Η διαδικασία αυτή γίνεται με τη χρήση των κωδικών χρήσης της σχετικής υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.

Επιπλέον, η εφαρμογή κάνει χρήση της διεπαφής API (Application Programming Interface) της ΑΑΔΕ. Την διεπαφή αυτή οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να διαβιβάσουν στην ΑΑΔΕ τα παραστατικά τους.

Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν για τη λειτουργία τη εφαρμογής AADE Invoice, είναι η εγγραφή της επιχείρησή σας στο σχετικό μητρώο REST API. Μέσω της πλατφόρμας myData, και να αποκτήσετε το ειδικό subscription key, το οποίο χρησιμοποιείται ως στοιχείο ταυτοποίησης κατά τη διαβίβαση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από την είσοδο στην πλατφόρμα myData. Στη συνέχεια, κάνετε χρήση των κωδικών Taxisnet/Gsis της επιχείρησης και επιλέγετε “Εγγραφή στο myDATA REST API”. Μπορείτε να το βρείτε είτε στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας, είτε απευθείας από τον σύνδεσμο: Εγγραφή στο myDATA Rest API.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα της ΑΑΔΕ.

Πώς θα αποκτήσετε την εφαρμογή “AADE Invoice”;

Η διαδικασία απόκτησης και εγκατάστασης* είναι απλή:

  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτή τη φόρμα.
  2. Ολοκληρώστε την πληρωμή της συνδρομής (10€ +ΦΠΑ μηνιαία, ή 100€ +ΦΠΑ ετήσια) Περιλαμβάνονται 5 ημέρες δωρεάν δοκιμής.
  3. Προσκαλέστε την RENVIS σαν Partner στο Bitrix24 λογαριασμό σας στο email “bitrix24@renvis.gr”, ώστε η ομάδα μας να εγκαταστήσει την εφαρμογή. Περισσότερες λεπτομέρειες για το invite as partner.
  4. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα λάβετε ενημέρωση και το σχετικό τιμολόγιο.

*Η εγκατάσταση γίνεται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

aade invoice