Ενημερώσεις σχετικά με τις cloud άδειες για την πλατφόρμα Bitrix24

Από 1 Αυγούστου του 2022 η Bitrix24 θα εφαρμόσει ορισμένες αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική της, αναφορικά με τις cloud άδειες που παρέχει, και η RENVIS είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε!

cloud άδειες

Σε πρώτο επίπεδο, οι αλλαγές οι οποίες θα γίνουν από την Bitrix24 αφορούν την παρουσίαση μιας νέας σειράς αδειών cloud.

Bitrix24 Cloud Enterprise

Η συγκεκριμένη cloud άδεια έχει σχεδιαστεί για 2 κατηγορίες πελατών της Bitrix24.

  1. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες εταιριών και οργανισμών που χρησιμοποιούν το Bitrix24, και έχουν περισσότερους από 100 χρήστες. Επιπλέον, το Bitrix24 Cloud Enterprise είναι κατάλληλο για εταιρίες που έχουν πρόσθετες απαιτήσεις για επεκτασιμότητα και διαχείριση των χρηστών τους.
  2. Τα νέα cloud πλάνα είναι επίσης κατάλληλα για πελάτες του Bitrix24 με λιγότερους από 100 χρήστες, οι οποίοι έχουν ωστόσο επιπλέον απαιτήσεις αναφορικά με την απόδοση, την επεξεργασία και την ανάλυση των δεδομένων τους.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά την νέα τιμολογιακή πολιτική της Bitrix24, με ισχύ από 1η Αυγούστου 2022, για τις ετήσιες cloud άδειες:

cloud άδειες

Τιμολογιακές αναπροσαρμογές

Οι αναπροσαρμογές στην τιμολογιακή πολιτική της Bitrix24 οφείλονται σε διάφορους λόγους. Αρχικά, λόγω των υψηλών πληθωριστικών πιέσεων η εταιρία προχώρησε σε μία αύξηση της τάξεως του 25% σε όλα τα Cloud Plans με μηνιαία χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, το γεγονός ότι η Bitrix24 διατηρούσε τις ίδιες τιμές, όσον αφορά τις cloud άδειες που παρέχει, τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια.

Επιπλέον, μόνο για τους πελάτες, οι οποίοι επιλέγουν 12μηνη συνδρομή και χρεώνονται ετησίως, οι μηνιαίες χρεώσεις είναι θα είναι πλέον 49 €/μήνα, 99 €/μήνα και 199 €/μήνα (για τα Basic, Standard & Professional πλάνα αντίστοιχα).

Παράδειγμα:

Για παράδειγμα, η χρέωση για κάποιον πελάτη της Basic Cloud άδειας (με μηνιαία συνδρομή), από 49 €/μήνα πηγαίνει στα 61 €/μήνα. Σε αυτό το παράδειγμα, ένας χρόνος συνδρομής του Basic πλάνου με μηνιαία χρέωση θα κοστίσει στον πελάτη 732

Αν ωστόσο ο ίδιος πελάτης επιλέξει την ετήσια συνδρομή για το Basic πλάνο του Bitrix24 θα πληρώσει 49 €/μήνα ( x ) 12 μήνες = 588

Τέλος, είναι χρήσιμο να αναφερθεί εδώ ότι όσοι χρήστες της πλατφόρμας Βitrix24 επιλέγουν τη μηνιαία χρέωση, θα πρέπει να πληρώσουν 25% περισσότερο μετά τη 1/8/2022.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

Όσον αφορά τώρα τα “Archived cloud plans” του Bitrix24, η τιμή τους αναμένεται επίσης να αυξηθεί μετά την 1η Αυγούστου 2022. Τέλος, για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του Bitrix24, η αύξηση στις τιμές των αδειών cloud θα εφαρμοστεί από τον επόμενο κύκλο χρέωσης, μετά την 1/8/2022. Συνοψίζοντας, εάν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε 25%, θα μπορούσατε να προμηθευτείτε μια ετήσια συνδρομή, είτε απευθείας είτε από κάποιον τοπικό σας Bitrix24 συνεργάτη.

Η εταιρία μας

Στην RENVIS μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην υλοποίηση των εφαρμογών που παρέχει η Bitrix24, προσφέροντάς σας προσαρμοσμένες λύσεις και ικανοποιώντας τις μοναδικές σας ανάγκες. Απώτερος σκοπός μας είναι να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις του κλάδου σας και να αναπτύξετε σταθερά την επιχείρησή σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε μια εμπορική άδεια για το Bitrix24, σας ενημερώνουμε ότι η αγορά μιας άδειας από τη RENVIS προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς μπορείτε να:

  • Επωφεληθείτε από τις δωρεάν ώρες υποστήριξης που παρέχει η εταιρεία μας.
  • Χρησιμοποιήστε αυτές τις δωρεάν ώρες για οποιονδήποτε σκοπό (π.χ. εκπαίδευση, integration support και διαμόρφωση αυτοματισμών).
  • Εφαρμόστε έκπτωση 15% όταν αγοράζετε επιπλέον ώρες υποστήριξης (περισσότερες λεπτομέρειες στην πολιτική υποστήριξής μας, διαθέσιμες κατόπιν ειδικού αιτήματος).

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με έναν Gold Partner της BITRIX24 που μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού, καθώς η RENVIS είναι επίσης και συνεργάτης της AWS (Amazon Web Services)!

gold partner

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την νέα τιμολογιακή πολιτική της Bitrix24, είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα και τις λειτουργίες της, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.